Tecrübe (yıl)

26 +

Faaliyet Alanı

5

Tamamlanan Projeler

120 +

Mutlu Müşteri

1400 +

Kıbrıs Emlak Ofisi

kibris emlak

Erbatu Estate olarak KKTC'de Gazimağusa'da bulunan ofisimizden yılların deneyimi, güveni ile geniş portfoyümüz ile hizmet vermekteyiz.

Şirketimiz tüm emlak sorularınız için danışmanınız olarak görevini sizlere vermiş olduğu güven duygusu ile sağlıklı olarak ve devamlı portföyünü geliştirerek sürdürmektir.

KKTC Emlak sektöründeki amacımız, siz değerli müşterilerimize 22 yıllık bilgi, birikim ve deneyimlerimizle daha sağlıklı hizmet verebilmek ve memnuniyetinizi en yüksek noktada tutmaktır. Bizlere göre "emlakçılık; işinin gerektirdiği mali, hukuki, teknik konulara ilişkin eğitime ve bilgi birikimine sahip, işini profesyonel bir şekilde değerlendiren ve uygulayan, ayrıca doğruluk ve dürüstlüğü ilke edinmiş olmalıdır.

Kıbrıs'taki emlak firmalarının en büyük sorunu bu sektöre bakış açılarıdır. Günümüzde emlak alım ve satım işleri herhangi bir mesleki, kültürel alt yapıya ve teknolojik donanıma ihtiyaç duyulmaksızın, herkesçe yapılabilecek bir uğraş şeklidir. Emlak, diğer yatırımlara oranla daha çok kazandıran ve güven veren bir sektördür. Bir çok kişi yaşamları boyunca emek karşılığı biriktirdiği parasını doğru şekilde değerlendirmek ister.

Kıbrıs'ta gayrimenkul sahibi olmanın en büyük avantajı; Denizi, kumsalı ve kışlar dahil ılıman bir iklime sahip olması, ayrıca emlak yatırımı olarak düşündüğünüzde tatilcilere kolayca kiralayabilir veya isterseniz yazlık olarak düşünebilir ve tatilinizi yapabilirsiniz.

Uzman kadromuzla yatırımcıların emlak konusunda güvenebilecekleri büyük bir firmayız.

NEDEN ERBATU GROUP?

Konusunda uzman, teknik ekip.

Alanında tecrübeli ve uzman ekibimizle proje, tasarım ve yapısal analizlerini; emniyet, ekonomi ve estetikle birleştiririz.

26 yılı aşkın tecrübe.

Emlak ve İnşaat sektröründe 26 yılı aşkın süredir çok başarılı projelere imza attık. Bu bilgi birikimi ile sektörümüzde her türlü proje için en uygun çözümleri üretebilecek yeterliliğe sahibiz.

Dürüst ve güvenilir çalışma anlayışı.

Müşterilerimizin talepleri doğrultusunda tasarladığımız projeleri yine müşterilerimizin beklediği kalite doğrultusunda ve şeffaflık prensibi ile inşaa ederiz. 

İnovatif yaklaşım.

Teknoloji, standartlar, kalite ve yönetim gibi konularda kendimizi sürekli geliştiren, genç ve gelişime açık bir ekibiz.

KUZEY KIBRIS'I KEŞFEDİN

KUZEY KIBRIS HAKKINDA
KUZEY KIBRIS REHBERİ
KIBRIS MUTFAĞI
KIBRIS MUTFAĞI
KÜLTÜR VE SANAT
KÜLTÜR VE SANAT
DOĞA VE DOĞAL YAŞAM
DOĞA VE DOĞAL YAŞAM
GEZİLECEK YERLER
GEZİLECEK YERLER
ETKİNLİKLER
NELER YAPABİLİRSİNİZ?

MÜŞTERİ YORUMLARI



Kıbrıs Tüp Bebek Merkezi

Kıbrıs Tüp Bebek Hastanesi